MAANSIIRTOKONEIDEN MAAHANTUONTI

koneiden maahantuonti

MAANSIIRTOKONEIDEN MAAHANTUONTI

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita maanrakennuskoneita, mukaan lukien uudet ja vaihtokoneet. Olemme ylpeitä voidessamme toimittaa kaikkia laatumerkkejä, kuten CAT, Volvo, Komatsu jaHitachi. Autamme sinua löytämään juuri oikean koneen projektisi vaatimuksiin.

Emme ole sidottuja tiettyyn merkkiin tai alueeseen. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle laajemman valikoiman vaihtoehtoja ja olla joustavampia tarpeidesi suhteen. Pyrimme aina tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat, nopean palvelun ja joustavuuden, joka mahdollistaa tarpeidesi täyttämisen. Luotettavuus on meille kunnia-asia, ja asiakastyytyväisyys tavoitteemme.

Pääyhteiskumppani koneiden maahantuonnissa on Euroopan suurimpia yksityisiä konemyyntiliikkeitä.

MUUT PALVELUT

AUTAMME LÖYTÄMÄÄN UUDEN OMISTAJAN SEKÄ RAHOITUKSEN YLIMÄÄRÄISEKSI JÄÄNEELLE KONEELLESI

Asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme konsultointipalveluja ja autamme sinua kaikissa maanrakennuskoneisiin liittyvissä asioissa. Olipa kyseessä koneiden varusteiden hankinta tai tekninen neuvonta, olemme aina valmiita tukemaan sinua.

JMT Machinery tekee myös hinta-arvion koneestasi.

TEEMME HINTA-ARVIOT KONEESTASI

Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja vanhoille koneille, jotta voit päivittää kalustoasi ilman suuria taloudellisia rasitteita. Autamme sinua löytämään sopivan rahoitusratkaisun tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ

Takana on kymmenen vuoden mittainen kokemus alalla, jonka aikana olemme hankkineet vankan ammattitaidon ja monipuolisen osaamisen. Yrityksemme kulmakivet ovat erinomainen asiakaspalvelu ja tinkimätön sitoutuminen aikatauluihin. Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme parhaiten auttaa sinua.

YHTEYDENOTTOLOMAKE